Johacon Oy

Johacon Oy on vuonna 1994 perustettu rakennusalan yritys, jonka ydinliiketoimintaa on uudis- ja korjausrakentaminen sen eri muodoissa, sekä rakennesuunnittelu erityisosaamisalueena teräsrakennesuunnittelu. Tavoitteena on tarjota asiakkaille laadukkaita, hyvin suunniteltuja ja toteutettuja ratkaisuja, jotka räätälöidään jokaiselle asiakkaalle sopiviksi.

Tyypillisiä korjauskohteita ovat mm. kosteusvauriokorjaukset, sauna- ja pesuhuonesaneeraukset, täydelliset huoneistoremontit, LVI- saneerausten aputyöt, keittiö- ja muut kiintokalusteasennukset yms.

Projektien kokonaisvaltaisen toteutuksen takeeksi yrityksellämme on käytössään luotettava alihankkijaverkosto mm. sähkö-, putki- ja kosteuskartoitus/kuivatustöihin.

Yrityksen kotipaikka on Hyvinkää ja päätoimialue Uusimaa ja Etelä-Häme. Asiakkaitamme ovat mm. talo-yhtiöt, yritykset sekä yksityishenkilöt.

Henkilöstön lukumäärä yrityksessä on tällä hetkellä 11. Ammattitaitoa pidetään yllä säännöllisellä koulutuksella, joista todistuksina mm. rakennesuunnittelijamme vaativa -vaativuusluokan FISE-pätevyys teräsrakenteiden suunnittelussa, sekä VTT:n työntekijöillemme myöntämät vedeneristäjän henkilösertifikaatit. Henkilöstön osaamisalue ulottuu rakennesuunnittelusta aina vaativaan pintakäsittelyyn, pinnoittamiseen ja kalusteasennukseen.

rakentaminen4.jpg